Qigong jutranja vadba – v naravi Šmarje SAP

Qigong jutranja vadba – v naravi Šmarje SAP

 

 prijetnih dihalno-gibalnih vaj za vitalnost v naravi

Kako ostati zdrav? Kako si povrniti zdravje ter v telesu okrepiti samo-zdravilno energijo na naraven način? Zavedamo se, da je gibanje nujno za ohranjanje zdravja. Vendar samo pravilno sestavljena vadba, ki omogoča uravnovešenje  telesa, uma in duha je ključ za dosego tega vsakomur pomembnega cilja. Take oblike vadb gojimo in poučujemo v našem društvu. Vabimo vas, da se nam pridružite pri Qigong vadbi in k učenju kvalitetnega gibanja iz zakladnic starodavnih preizkušenih veščin za vzdrževanje vitalnosti in dobrega počutja.

KDAJ?

Enourna vadba bo potekala v avgustu v jutranjih urah ob ponedeljkih in ob sredah ob 07:30. Prva poskusna ura vadbe bo v ponedeljek 3. avgust 2020.

KJE?

V naravi ŠMARJE SAP, bajer Zacurek – Medvedji izvir. Nadmorska višina: 352 m.  GPS (lat,lon): 45.976°, 14.6117°

3.8. se dobimo ob 07:20 pred Družbenim domom Šmarje SAP, Ljubljanska cesta 41 in od tam gremo skupaj na kraj vadbe.

V primeru dežja bo vadba v vadilnici v Šmarju SAP, zato s sabo prinestite šolske copate, da se lahko preobujete.

PRIJAVEdo zasedbe mest na e-mail:    solanotranjemoci@gmail.com

PRISPEVEK: avgustovski paket 8 vadb = 40€   ali   paket 4 vadb = 30€

PLAČILO Po prvi uri vadbe prejmete predračun glede na izbran paket in v 7 dneh izvedete plačilo na bančni račun društva Tolmun. S plačilom omogočate naše delovanje.  Hvala.

O VADBI:  Poučuje Igor Gregorc, učitelj taijiquana in qigonga z dolgoletnimi izkušnjami. Seznanjeni boste s prijetnimi qigong vadbami, ki krepijo vitalnost telesa, uma in duha.                 Z učiteljem se boste učili in ponavljali različne posamezne vaje in krajše sklope iz bogate tradicije zdravilnega qigonga, ki so primerne za vsakogar in koristne za vzdrževanje in jačanje zdravja ter  dobrega počutja. Vaje so primerne za vse starostne skupine in so namenjene vsem, ki želijo živeti kvalitetnejši vsakdan.

PRIDRUŽITE SE NAM!