Praktikum Osebnostne Rasti

 Praktikum Osebnostne Rasti

po modulih – skupno obsega 2-letno učenje

Lahko si izberemo samo en modul.

 

Kdor hoče samostojno misliti in delovati, si mora dovoliti napake – in to veliko napak. ((P)ozdravi stare rane, Sledi 2003). 

Šolo Praktikum osebnostne rasti vodi Igor Gregorc, ki je eden izmed prvih certificiranih trenerjev Neuro-lingvističnga programiranja v Sloveniji in se z različnimi zvrstmi treninga uma in telesa aktivno ukvarja že več kot 25 let. Licenco  certificiranega trenerja  Nevrolingvističnega programiranja (NeLiPr) si je pridobil preko izobraževanj v letih 1999 do 2006. Leta 2004 in 005 je sodeloval z Zavodom Entra in je soavtor učnega gradiva za usposabljanje NLP Mojster praktik Nevrolingvističnega programiranja. (Gregorc I., Kotnik M., Vujasinovič M.: Nevrolingvistično programiranje, Ljubljana 2004 in 2005). Prav tako je sodeloval s priznano trenerko NeLiPr Nado Mulej pri navdihujočih nastopih delavnic o komunikaciji, učnih metodah, motivaciji, obvladovanju stresa, čustveni inteligenci in učinkovitem nastopanju pred publiko (knjiga (P)ozdravi stare rane, Sledi 2003). V istem obdobju je zaključil tudi osnovno izobraževanje Felderkrais-Metode.

Poleg opravljenih izobraževanj energetskih tehnik in Neuro-lingvističnga programiranja, je opravil še številna dopolnilna šolanja, kot so delavnice: Čustvene inteligence, Provokativne terapije, Trening hipnoze, tečaj Praničnega zdravljenja, tečaj Arhat joge, vse stopnje Hsin-tao energijskega treninga. Je ljubitelj in poznavalec številnih metod vadb uma in telesa kot so: Avtogeni trening, Alfa trening, Sedona metode, biofeedback tehnike, svetlobno zvočne tehnologije Brainwave traning Mind-Machine, tehnike zavestnega sanjanja in Morry metode treninga.

Leta 2000 je ustanovil društvo, kjer aktivno poučuje qigong, taijiquan, sheng zhen gong in energetske tehnike. S sprostilno-meditativnimi sistemi Orienta in borilnimi veščinami se aktivno ukvarja od svojega 17.leta starosti, zato se je ob dodatnem izobraževanju osebnostnih tehnik in izvedenih delavnicah nabralo kar veliko znanja in izkušenj, ki ga preko delavnic z veseljem predaja naprej.

                                 Niso okoliščine tiste, ki nam nasprotujejo, temveč naša prepričanja((P)ozdravi stare rane, Sledi 2003). 

MODULI:

I. Mojstrstvo notranje spremembe (modul v 2.delih)

II. Energijska in psihična zaščita

III. Vzorci v razmišljanju

IV. Pet koščkov življenske sestavljanke

V. Jasnost

VI. Zmorem

 

Motivacija za uspeh je pomembna za aktivno delovanje.

Možnost uporabe nevrolingvističnega programiranja v poslovni praksi  (Brigita Buh, magistrsko delo, 2011)

 

Programi so objavljeni pod AKTIVNOSTI

Prijave in vprašanja sprejemamo:

na e-mail:      solanotranjemoci@gmail.com

ter na info@taichi-sola.si 

ali tel/SMS:  041/430-650

Če zadovoljstva ne najdemo v sebi, je brez pomena, da ga iščemo drugje. (F.LaRochefoucauld)