OSEBNOSTNA PRENOVA

OSEBNOSTNA PRENOVA

enodnevna delavnica

Osebnostna prenova je oblika samo terapije, ki vam pomaga zaživeti življenje, ki si ga želite. Zavedanje o petnajstih kritičnih pasteh, v katere se v življenju ujame, je temelj  za osebnostno prenovo. Cilj le-te je, da se načrtno začne zavedati lastnih samouničujočih miselnih vzorcev, vedenj in odstranitev teh iz vašega vsakdanjika.

Celostna prenova se začne takrat, ko se pri sebi začne sistematično preverjanje teh kritičnih pasti, v katere se človek običajno ujame in zato v življenju obtiči v neprijetni situaciji, za katero začne verjeti, da iz nje ni izhoda. Prvi korak, ki ga je potrebno storiti, je ugotovitev, kakšne narave so te življenjske pasti. Kdor ni zadovoljen z življenjem, ki ga živi, mora preveriti, kaj v njegovem življenju ne deluje. Kritična za osebnostno prenovo je sposobnost izbirati modro med realnim in nerealnim vedenjem, po domače povedano: uporaba zdravega razuma. Težavnost življenskih »problemov«  je  neposreden odsev lastne nesposobnosti, da se jih uspešno razreši.

Na delavnici bomo temeljito spoznali in ozavestili teh 15 kritičnih področji načinov mišljenja in vedenja, ki nas v življenju omejijo in zablokirajo. Spoznali bomo različne pristope, metode in tehnike, s katerimi se da rešili naslednjih 15 kritičnih pasti, ki so krivec, da ne živite življenja, ki si ga želite:

 1. NEGATIVNA PREPRIČANJA
 2. NAPAČNE DOMNEVE
 3. BITI ŽRTEV IN OBTOŽEVANJE
 4. NEGATIVNO IZPLAČILO
 5. MASKE
 6. NEZDRUŽLJIVOST CILJEV IN VREDNOT
 7. UPIRANJE TISTEMU »KAR JE«
 8. ZRCALJENJE
 9. STRAH
 10. POTREBA, DA IMAMO VEDNO PRAV
 11. PRIČAKOVANJA
 12. JASNOST NAMENA
 13. POMANKANJE MOTIVACIJE
 14. POMANKANJE SAMODISCIPLINE
 15. NAPAČNO USMERJANJE ŽIVLJENSKE ENEGIJE

Delavnica bo potekala v manjši skupini 6-10 udeležencev v mirnem okolju, kjer se bomo z pomočjo različnih pristopov: razlaga, pogovori, delo v parih ali manjših skupinah, preko individualnega dela s predavateljem učili, ponavljali in dosegali zastavljene cilje. Uporabljali bomo širok nabor postopkov in tehnik kot so: dihalnih tehnike, neuro lingvistično programiranja, mentalni trening, Silva metoda treninga uma, avtogeni trening, alfa trening, sproščanje, pranična psihoterapija, osnove energetskih vaj in drugo.

DATUM: enodnevna delavnica – sobota ali nedelja

URNIK: 09:00 – 13:00 in 14:30 – 17:30

LOKACIJA: Leskoškova 9E (BTC cona)

CENA: zgodnja prijava 90 € (vplačilo 14 dni pred začetkom); pozna prijava  110€ (vplačilo v zadnjih 14 dneh)

Način plačila: na naš bančni račun najmanj 7 dni pred začetkom delavnice

PRIJAVE zbiramo na e-mail: solanotranjemoci@gmail.com

Taijiquan in Qigong   yin-yanšola notranje moči

Društvo Tolmun

šolanje za vzpostavljanje notranje moči in harmonije

e-mail:     solanotranjemoci@gmail.com      ali      e-mail:   info@taichi-sola.si

 tel. ali SMS:        041/430-650        čas: 9:00-18:00

drustvo tolmun krog-cb

©Društvo Tolmun

Vaš elektronski naslov skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/04 in 113/05).

Za odjavo iz naše e-poštne liste, prosimo, da v odgovor na naš elektronski naslov info@taichi-sola.si  napišete ODJAVA in pripišete vaš ustrezen elektronski naslov. Hvala za zaupanje!